Kereső
Kiemelt termékcsoportok
iparosaruhaz.hu
Termék kategóriák
Tisztelt Kereskedő! Ez a weblap a Power-Globex kereskedelmi program egyik bemutató oldala. Ha érdeklődik a szoftver iránt, kérjen távbemutatót vagy személyes találkozót, hogy mélyebben megismerhesse a rendszer működését. Időpont egyeztetés: +36 20 5844 693 

Festool BP 18 Li 5,0 ASI Bluetooth® Li-ion akkumulátor, 18 V, 5.0 Ah

AIRSTREAM technológiával.
Egységár (darab):
Bruttó: 74.168 Ft
Nettó: 58.400 Ft
Cikkszám:
577660
Márka:
Festool
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Festool akkumulátorok és töltők

Leírás

Gondozásmentes akkuegység minden alkalmazáshoz és géphez.
A Festool 18 V-os portfólió minden alkalmazásához és gépéhez alkalmas 5.0 Ah-s akkuegység elegendő energiát biztosít minden alkalmazáshoz. Az erőteljes mindentudó készülék kiemelkedő kihozatali mennyiségekkel és akkutöltésenkénti üzemidőkkel győz meg. Erről az akkuegységek és a szénkefe nélküli EC-TEC motorok gondoskodnak. Az AIRSTREAM technológia az AIRSTREAM gyorstöltő berendezéssel történő töltés előtt és alatt aktívan hűti, ezáltal a maximális lehetséges töltési teljesítménnyel különlegesen gyorsan újra használatra kész. A Bluetooth® kapcsolat az akkus kéziszerszám bekapcsoláskor automatikusan elindítja a párosított mobil elszívót és a Festool Work alkalmazással együtt részletes információkat nyújt a töltési állapotról, az üzemi adatokról, pl. a hőmérsékletről és a töltési ciklusokról. Természetesen erre is vonatkozik a teljes körű Festool garancia.
  • Erőteljes univerzális szerszám: 5.0 Ah-s akkuegység a kitartáshoz és erőkifejtéshez minden alkalmazásnál.
  • Gyorsabban feltöltődik: AIRSTREAM SCA 8 gyorstöltő berendezéssel gyorsan és hatékonyan feltöltődik a töltés előtti és közbeni aktív hűtéssel.
  • Praktikus: LED-kijelző a maradék kapacitás gyors ellenőrzéséhez.
  • Biztonságos: körben gumikeret a lágymarkolat anyagából a védelemért és a gépek biztonságos felhelyezéséhez ferde felületekre.
  • Kényelmes: a Bluetooth® lehetővé teszi a CLEANTEC elszívómobil automatikus indítását az akkus gép indításakor (ennek előfeltétele a Bluetooth®-képes elszívómobil).
  • Bővített Smart: az akkumulátor Bluetooth® funkciójával kombinálva a Festool WorkApp további intelligens funkciókat tesz lehetővé, például a töltöttségi állapot és egyéb üzemi adatok, például a hőmérséklet vagy a töltési ciklusok részletes megjelenítését. A legalacsonyabb töltési állapotú akkumulátor gyors és egyszerű azonosításához a LED-es kijelzők közvetlenül az akkuegységen is megjeleníthetők. Szoftverfrissítés is lehetséges: telepíti az aktuális verziót, hogy mindenkor a szerszámok legfrissebb funkcióival dolgozhasson.
  • A gondtalan mindennapi munkavégzéshez: természetesen az akkuegységekre is vonatkozik a Festool szerviz biztonsága.
  • Bluetooth® Li-ion akkumulátoregység AIRSTREAM funkcióval minden Festool 18 V-os akkus géphez (kivéve ETSC 125, RTSC 400, DTSC 400, CTC SYS).
 
Feszültség: 18 V
Kapacitás: 5.0 Ah
Súly: 0.7 kg
Technológia: Bluetooth®
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Barion fizetési rendszer
SimplePay online fizetés
Használt gépek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.6 Ft
Cetelem Online Áruhitel
hazcenter.hu
Metabo termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
FESTOOL Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
FEIN Gépregisztráció
Stihl termékek