Kereső
Kiemelt termékcsoportok
iparosaruhaz.hu
Termék kategóriák
Számlázás, API, NAV
 
A számlák kiállításához Billingo vagy Szamlazz.hu előfizetés szükséges
 
A számlák kiállításakor a bizonylatkészítő Application Programming Interface-t (röviden API) használ. Szállítólevél, díjbekérő, nyugta mellélet bizonylat típusok kiállításához nincs szükség API-ra. Ha a programot hagyományos papíralapú számlák, vagy elektronikus számlák (e-számla) kiállítására is használni kívánja, akkor Billingo API szolgáltatást, vagy Szamlazz.hu Számla Agent szolgáltatást kell igényelnie. Ha kívánja, segítünk a Billingo vagy Szamlazz.hu regisztrációban, és a szükséges beállítások elvégzésében.
 
 
Sok bizonylat készülhet egy időben, párhuzamosan
 
A bizonylatkészítőben nincs korlátozva, hogy mennyi bizonylatot készít egy személy egy időben, tehát nincs korlátozva a nyitott bizonylatok száma. Párhuzamosan készíthetők számlák, előlegszámlák, díjbekérők, árajánlatok, szállítólevelek, stb. A nyitott bizonylatokat nem szükséges menteni, mert azok automatikusan mentődnek.
 
Szállítólevelek kiszámlázásakor fontos funkció, a több nyitott szállítólevél egyszerre történő kiszámlázása egy ügyfél részére.
Előlegszámlák, helyesbítő számlák készítésekor számos kényelmi funkció segíti a bizonylatok szakszerű kiállítását.
A már kiállított díjbekérőből könnyedén készíthető számla, előlegszámla.
 
Ha be van állítva raktárkészlet kezelés, akkor a megfelelő bizonylatok profin kezelik a készletek foglalását, mozgatását.
 
Az egyes ügyfelekhez üzletkötő is beállítható, így megbízható jutalékszámítási lehetőséget biztosít a program.
 
 
Az alábbiakkal fontos tisztában lenni
 
Nincs megszabva, hogy hány számítógépen használható a Bizonylatkészítő, tehát földrajzi kötöttségektől mentesen, böngésző alkalmazásával, mindenféle telepítés nélkül használható a Bizonylatkészítő. A böngésző mindig legyen frissítve, ne használjon elavult böngészőt!
Nincs korlátozva, hogy hány személy használhatja egy időben a Bizonylatkészítőt, de egy adott számítógépen egy konkrét böngészőt egyszerre csak egy személy használhat. Ha ugyanazt a számítógépet párhuzamosan egy újabb személy is használni akarja pl. számlázásra, akkor az újabb személy válasszon egy másik böngészőt, és lépjen be a saját belépési adataival!!!
 
Ha vonalkódolvasót kíván alkalmazni és számítógépként laptopot akar használni, akkor fontos, hogy a laptopon legyen numerikus billentyűzet mező Num Lock kapcsolóval, mert a számbillentyűzet mező és a Num Lock kapcsoló hiánya a vonalkódolvasó működésében problémákat idézhet elő!
 
Ha vonalkód nyomtatót használ, javasoljuk Chrome böngésző alkalmazását, mert a tapasztalatok szerint ez a böngésző kezeli a legjobban a vonalkód nyomtatót.
 
 
Összekötés a NAV online számla rendszerével
 
A Billingo vagy Szamlazz.hu fióknak megfelelő összeköttetésben kell lennie a NAV-al, a https://onlineszamla.nav.gov.hu/ -val. Ehhez egy új technikai felhasználó létrehozására van szükség, és az új technikai felhasználóhoz kapcsolódó alábbi adatokra:
- Felhasználónév
- Jelszó
- XML aláírókulcs
- XML cserekulcs
Ennél a beállításnál is szívesen segítünk, mert táveléréssel, pár perc alatt a beállítás könnyedén elvégezhető.
 
 
Elektronikus számlák (e-számlák) használata és ellátása időbélyeggel
 
Az elektronikus számlákat (e-számla) időbélyeggel kell ellátni a kiállításkor.  Ez a folyamat - időbélyeg szolgáltató bevonásával - automatikusan történik, és a Billingo vagy a Szamlazz.hu rendszere gondoskodik róla. Az elektronikus számlák papírra történő kinyomtatást nem igényelnek.
 
Elektronikus számla csak akkor állítható ki egy vásárlónak, ha a vevő engedélyt adott rá, tehát konkrétan beleegyezett az e-számla befogadásába!
 
 
Ha szeretne többet megtudni ezekről a funkciókról, kérje az ingyenes és kötelezettségmentes távbemutató szolgáltatásunkat a +36 20 5844 693 telefonszámon, vagy az info@powerexpert.hu e-mail címen.
 
 
További funkciók, szolgáltatások, információk:
 
 
 
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Barion fizetési rendszer
SimplePay online fizetés
Használt gépek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 391.48 Ft
Cetelem Online Áruhitel
hazcenter.hu
Metabo termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
FESTOOL Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
FEIN Gépregisztráció
Stihl termékek