Kereső
Kiemelt termékcsoportok
iparosaruhaz.hu
Termék kategóriák
Munkalapok
 
A munkalapokon minden fontos információ könnyedén és gyorsan rögzíthető, akár QR kódok is alkalmazhatók a fotók, rajzok, jótállási jegyek, jegyzőkönyvek, egyéb dokumentumok, képek közvetlen munkalapra csatolásához. Modern „szekciós” megoldás került alkalmazásra a munkalap átláthatósága, egyszerű kezelhetősége érdekében. A böngésző alapú működésnek köszönhetően korlátlan számú számítógépen futtatható párhuzamosan, földrajzi kötöttségek nélkül. 
 
Hat féle munkalap típus érhető el:
 
a.) Szerviz (fizetős javítás) - a szervizelés minden munkafázisa rögzíthető: átvételi lap, árajánlat készítés, alkatrészek felvitele (akár vonalkód olvasóval is), munkadíj rögzítése, szükség esetén előleg bekérése díjbekérővel (előlegszámlával), a különböző bizonylatok két kattintással történő kiállítása: szállítólevél, díjbekérő, nyugtamelléklet, hagyományos számla vagy e-számla, visszaadási bizonylat. A lezárt munkalapok szükség esetén 15 napig újranyithatók.
 
b.) Projekt munkalap típus: komplexebb, nagyobb kivitelezést igénylő tevékenységek munkalapja, pl.: robotfűnyíró telepítés, öntözőrendszer telepítés, elszívó rendszer telepítés, pneumatikus rendszer telepítés, hegesztési munkahely telepítés, plazmavágó telepítés, stb. A munkaterületről készített fotók QR kód segítségével a telefonról közvetlenül a munkalapra menthetők! Tervrajzok, egyéb dokumentációk is könnyedén a munkalaphoz csatolhatók. Minden beépített gép és alkatrész, minden felhasznált tartozék, elhasznált segédanyag azonnal a munkalapra felvihető (akár vonalkód olvasóval is). A munkadíj, az elvégzett munkaórák is egyszerűen rögzíthetők, így folyamatosan látható a munkalapon hogy hol tart és milyen összeget ért el a projekt kivitelezése. A munkalapról néhány kattintással lehet szállítólevelet kiállítani, előleget bekérni, számlázni, stb.
 
c.) Garanciális szerviz ügyintézés - folyamat menedzselés: a termékről fotók készíthetők, a jótállási jegy és egyéb dokumentációk a munkalapra elmenthetők, az állapot változások rögzíthetők, figyelmeztető jelzések állíthatók be a határidők biztonságos betartása érdekében.
 
d.) Karbantartás: rendszeres karbantartás esetén a programból könnyedén visszanézhető a gép előélete, jelölések alkalmazhatók a munkalapokon, melyek segítségével a speciális esetek könnyedén visszakereshetők, listáztathatók. Ilyenek lehetnek, pl. egy flottaszerződés keretei között történő rendszeres karbantartás, vagy téli tárolásra - általános karbantartásra átvett gépek, stb.
 
e.) Felülvizsgálat: ha csak felülvizsgálatra van szükség, akkor külön munkalap típuson, a felülvizsgálat szolgáltatáshoz megfelelő egyedi szövegezéssel lehet „átvételi lapot” készíteni, és a felülvizsgálat menetét, lépéseit rögzíteni. A visszaadási bizonylaton könnyedén rögzíthetők a felülvizsgálat megállapításai.
 
f.) Megrendelés munkalap típus: Mindenféle megrendelés esetén alkalmazható, így eldobhatja a jegyzetfüzetet! Egyszerűen rögzíthet telefonon keresztül bejövő megrendelést, e-mailben leadott megrendelést, személyesen az üzletben vagy üzletkötő által szóban felvett megrendelést, de természetesen a webáruházban, rendelőprogramon keresztül leadott megrendelések is egy kattintással rögzíthetők a megrendelés munkalapon. A tételekhez külön-külön belső megjegyzések vihetők fel, így minden fontos információ könnyedén rögzíthető a tételek szintjén is. A Megrendelés munkalap néhány olyan funkcióval rendelkezik, melyek más munkalap típusoknál nem érhetők el, ezek a következők:
 
- Megrendelés menedzsment funkciók: Nyomon követhető, hogy a megrendelés tételei közül mi van raktáron, mi van részben raktáron, és mi nincs raktáron. Ha a raktáron nem található tételek megrendelésre kerülnek, majd beérkeznek, akkor könnyedén 1 kattintással hozzá rendelhetők a munkalapon szereplő tételhez. Az eredetileg megrendelt tételek az ügyfél kérésére bármikor utólagosan is módosíthatók, amíg a megrendelés átadásának folyamata zajlik. A tételekkel kapcsolatos mozgások naplózva vannak. Az esetlegesen díjbekérő segítségével átvett előleg a kiállított rész számlákon egyszerűen beszámítható. Az előleg beszámításával kapcsolatos információk is naplózva vannak.
 
- rész számlázás, rész szállítólevél, rész nyugtamelléklet: ha a megrendelt tételek átadása, leszállítása több lépcsőben történik, akkor lehetőség van rész számlák, rész szállítólevelek, rész nyugtamellékletek kiállítására. Ha rész szállítólevelek segítségével történik meg az áru átadása, akkor a folyamat végén a számla kiállítása két kattintással elvégezhető.
 
- a megrendelt tételekhez külön-külön fotók, fájlok menthetők: Lehetővé teszi olyan termékek, tételek rögzítését, melyekhez valamilyen szolgáltatás kapcsolódik, ilyenek lehetnek pl.: gravírozás, logózás, hímzés, szitanyomás, gépek felszerelvényezése, stb. Mivel bármilyen fotó, tervrajz, logó, nyomdai anyag, műszaki dokumentáció, stb. menthető a tételekhez (tételenként külön-külön több fájl is menthető) ezért komplex ipari beszállítások esetén is optimálisan használható. Óriási segítség munkaruhák, védőfelszerelések logózása, hímzése, szitanyomása esetén, mert a kabátokhoz, nadrágokhoz, pólókhoz, védőfelszerelésekhez akár más-más formátumú logó is rögzíthető. A szolgáltatási díjak is egyszerűen felvihetők.
 
 
Ha szeretne többet megtudni ezekről a funkciókról, kérje az ingyenes és kötelezettségmentes távbemutató szolgáltatásunkat a +36 20 5844 693 telefonszámon, vagy az info@powerexpert.hu e-mail címen.
 
 
További funkciók, szolgáltatások, információk:
 
 
 
 
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Barion fizetési rendszer
SimplePay online fizetés
Használt gépek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 391.48 Ft
Cetelem Online Áruhitel
hazcenter.hu
Metabo termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
FESTOOL Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
FEIN Gépregisztráció
Stihl termékek