Kereső
Kiemelt termékcsoportok
iparosaruhaz.hu
Termék kategóriák
Árajánlat kérés, árajánlat írás
 
Az árajánlat író egy felhasználóbarát, árajánlatok gyors kiadására optimalizált program, mely a Bizonylatkészítő felületen található.
Rendkívül sok kényelmi funkció könnyíti meg és gyorsítja fel az árajánlatok kiadását. A teljes folyamat le van programozva:
 • Árajánlat kérés könnyen, egyszerűen.
 • Árajánlat írás rendkívül gyorsan, sok automatikus és kényelmi funkció segítségével.
 • Az árajánlat kiküldése e-mailben vagy megosztható link segítségével - visszajelzés funkcióval, naplózással.
 • Az "árajánlatok tételeinek megrendelése a kiajánlott árakon" funkció segítségével a vevő megrendelheti a termékeket a webáruházban, rendelőprogramban*. (De természetesen a megrendelés érkezhet e-mailben, vagy egyéb csatornán keresztül is.)
 • Az árajánlat tételeinek bizonylatra kerülése, bizonylatra másolása két kattintással*.
 • Az árajánlat gyors kiküldése e-mailben visszajelzés funkcióval, naplózással.
Kiváló marketing eszköz is egyben, mert az árajánlat tételeinél meg lehet jeleníteni az adott termék elérési útját is, melyre kattintva az ügyfél azonnal a webáruházban, rendelőprogramban tudja megtekinteni az ajánlott terméket. A hivatkozásnak köszönhetően rendkívüli reklám értéke van az árajánlatoknak, mert az árajánlat így sokkal mélyebb nyomot hagy a vevőben, elősegítve az ügyfél törzsvásárlóvá válását. A program lehetőséget biztosít arra is, hogy a vásárló a webáruházban, rendelőprogramban tudja megrendelni a termékeket a kiajánlott árakon*.
 
 
Árajánlat kérés funkció
 
A webáruházban, rendelőprogramban az egyes termékeknél „Kérjen tőlünk árajánlatot” hivatkozások jelennek meg, mely segítségével az érdeklődők mennyiség megjelöléssel együtt tudnak rendkívül egyszerűen árajánlatot kérni a kereskedőtől. Az ügyfél tehát a vásárlás üzemmódot tudja árajánlat kérés üzemmódra váltani. Az árajánlat kérésről strukturált formában e-mail is érkezik. A bizonylatkészítőben lehet megtekinteni a bejövő árajánlatkéréssel kapcsolatban minden információt. Az árajánlat kérést 1 kattintással árajánlat írássá lehet fordítani.
 
 
Árajánlat író program
 
Modern megoldások és nagyon sok kényelmi funkció segíti a gyors, egyszerű és hatékony árajánlat kiadást:
 
Sablonok segítségével, akár billentyűzet használata nélkül jelenítheti meg a következő mezők tartalmát:
 • A bevezető szöveget (egyedi szöveg is elmenthető)
 • Az árajánlat érvényességét (egyedi paraméterek is beállíthatók)
 • Az elköszönő szöveget (egyedi szöveg is elmenthető)
 
A tételek felvitele történhet:
 • Vonalkódolvasóval (vezeték nélküli vonalkódolvasó is használható)
 • Kiválasztással - tallózással ( A webáruház, rendelőprogram összes tétele használható árajánlat írásra, sőt még a nem közzétett termékek is. A kategória nélküli termékek és szolgáltatások közé korlátlan számú tétel vihető fel. A kategória nélküli termékek bármikor tovább szerkeszthetők és képpel, leírással, cikkszámmal, vonalkóddal, stb. lehet ellátni őket. Igény esetén néhány kattintással kategorizálhatók, és a webáruházban, rendelőprogramban megjeleníthetők.)
 • Gyors felvitellel (a segítségével rendkívül egyszerűen tételt felvinni az árajánlatra)
 
Az árajánlat író program pályázatok esetén is kiválóan használható, a tétel összesítés és végösszesítés funkcióknak köszönhetően.
 
A webáruházban, rendelőprogramban található termékek esetén a program mutatja az esetleges kedvezmény mértékét a webes árhoz képest, illetve igény esetén (csak ha be van pipálva) hivatkozást helyez el az árajánlatban, mely segítségével a termék 1 kattintással megtekinthető a weboldalon*.
Ha az árajánlat tételeit megrendelik, akkor a megrendelt tételek nagyon egyszerűen számlára, szállítólevélre, díjbekérőre helyezhetők*!
 
* a munkalapos árajánlatok kivételével
 
Ha szeretne többet megtudni ezekről a funkciókról, kérje az ingyenes és kötelezettségmentes távbemutató szolgáltatásunkat a +36 20 5844 693 telefonszámon, vagy az info@powerexpert.hu e-mail címen.
 
 
További funkciók, szolgáltatások, információk:
 
 
 
 
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Barion fizetési rendszer
SimplePay online fizetés
Használt gépek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 391.48 Ft
Cetelem Online Áruhitel
hazcenter.hu
Metabo termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
FESTOOL Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
FEIN Gépregisztráció
Stihl termékek