Kereső
Kiemelt termékcsoportok
iparosaruhaz.hu
Termék kategóriák
Vonalkódok használata, felvitele, nyomtatása
 
Nagyon sok központi frissítésű termékhez a vonalkód már központilag hozzá van rendelve. Szükség esetén egy termékhez több vonalkód is beállítható.
 
A vonalkódok hozzárendelése lehetséges a számsor bevitelével, vonalkódolvasóval történő bevitellel, illetve ha a csomagoláson nincs vonalkód, akkor a vonalkód generátor segítségével lehet létrehozni. A vonalkódokat címke nyomtató segítségével ki lehet nyomtatni a kívánt mennyiségben és méretben. Minden egyedileg felvitt termékhez hozzárendelhető vonalkód, mely szükség esetén bármikor törölhető, cserélhető.
 
 
 
Vonalkód nyomtatás
 
A vonalkód nyomtatásakor paramétereket lehet megadni, melyekkel a címke méretét lehet beállítani, illetve a vonalkód alatt megjelenő tartalmat lehet szabályozni. A beállított paraméterek automatikusan elmentődnek, de szükség esetén bármikor felülírhatók:
 
 
 
Ha vonalkódolvasót kíván alkalmazni és számítógépként laptopot akar használni, akkor fontos, hogy a laptopon legyen numerikus billentyűzet mező Num Lock kapcsolóval, mert a számbillentyűzet mező és a Num Lock kapcsoló hiánya a vonalkódolvasó működésében problémákat idézhet elő!
 
Ha vonalkód nyomtatót használ, javasoljuk a Chrome böngésző alkalmazását, mert a tapasztalatok szerint ez a böngésző kezeli a legjobban a vonalkód nyomtatót.
 
 
Ha szeretne többet megtudni ezekről a funkciókról, kérje az ingyenes és kötelezettségmentes távbemutató szolgáltatásunkat a +36 20 5844 693 telefonszámon, vagy az info@powerexpert.hu e-mail címen.
 
 
További funkciók, szolgáltatások, információk:
 
 
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Barion fizetési rendszer
SimplePay online fizetés
Használt gépek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 391.48 Ft
Cetelem Online Áruhitel
hazcenter.hu
Metabo termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
FESTOOL Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
FEIN Gépregisztráció
Stihl termékek