Kereső
Kiemelt termékcsoportok
iparosaruhaz.hu
Termék kategóriák
Webáruház típusok
 
Normál webáruház
 
A normál webáruház típusra jellemző, hogy a célpiac általában regionális vagy országos, tehát az értékesítési stratégia nem csak a szűk értelemben vett lokális piacra koncentrál. Az internetes marketinget is országosan, vagy régiós szinten érdemes felépíteni.
 
Futárszolgálattal történő szerződéskötés alapvetően szükséges. A kereskedőnek fel kell készülnie a csomagok szakszerű összekészítésére, a csomagküldő szolgálattal történő együttműködésre. A vásárlók az ország bármelyik pontjáról érkezhetnek. A forgalom növekedésével párhuzamosan az árajánlatkérések és a telefonos érdeklődők száma is jelentősen megemelkedik, ezért az üzlet dolgozóinak egy jól működő csapatként kell funkcionálni.
 
 
Lokális webáruház
 
A lokális webáruházak esetében a település és közvetlen vonzáskörzetére irányul a tevékenység. A kereskedő üzletpolitikája ilyenkor arra irányul, hogy a saját városában és a környező településeken uralja a piacot. Nem távolra akar eladni, hanem a saját térségében kíván minél nagyobb vevőkört kialakítani. Jellemzően cél az is, hogy a már meglévő ügyfélkörét szeretné szélesebb termékválasztékkal kiszolgálni.
 
Nagy jelentősége van ilyen esetekben a szolgáltatások hirdetésének, reklámozásának is. A szerviz, akkufelújítás, kölcsönző, szerszámélezés, gyémánt fúrókorona felújítás, logózás és számos egyéb szolgáltatás rendkívül hatékonyan vonzza az embereket az üzletbe, tehát a vásárlók személyes megjelenését is elősegíti
 
A lokális webáruházak esetén a megrendelt termékek jellemzően a következő módokon juthatnak el a vásárlóhoz:
  • Az összekészített áru átvétele személyesen történik a boltban. A szállítólevél, számla előre elkészíthető! A bizonylatok a megrendelésből 1 kattintással előállíthatók. A vásárlónak nem kell várakoznia. Sok tételes megrendelés esetén (pl. szerelvények, tartozékok, rezsianyagok, munkavédelmi eszközök, szerszámok, stb.) az időmegtakarítás nagyon jelentős lehet, melynek értéke - pl. egy vállalkozó számára - felbecsülhetetlen.
  • Kiszállítás saját gépjárművel, túrajárattal.
  • Kereskedő munkatárs általi kiszállítás - kapcsolatépítéssel (üzletkötéssel) egybekötve.
 
 
Ha nem szeretne fogyasztóvédelmi kérdésekkel foglalkozni, akkor mindenképpen nézze meg a "Rendelőprogram" weblaptípussal kapcsolatos információkat is!
 
 
Ha szeretne többet megtudni ezekről a funkciókról, kérje az ingyenes és kötelezettségmentes távbemutató szolgáltatásunkat a +36 20 5844 693 telefonszámon, vagy az info@powerexpert.hu e-mail címen.
 
 
További funkciók, szolgáltatások, információk:
 
 
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Barion fizetési rendszer
SimplePay online fizetés
Használt gépek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 391.48 Ft
Cetelem Online Áruhitel
hazcenter.hu
Metabo termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
FESTOOL Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
FEIN Gépregisztráció
Stihl termékek