Barion Pixel
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
iparosaruhaz.hu
Termék kategóriák
Facebook posztolás - Központi készítésű hírlevél - Egyedi hírlevél
 
Facebook posztolás szolgáltatás
 
A kereskedő céges Facebook oldalára kerülnek ki releváns posztok a szolgáltatás segítségével. Nagyon sok időt, energiát lehet megtakarítani a funkció alkalmazásával, és nem csak a bevételek növeléséhez járul hozzá a szolgáltatás, de egyben a céges Facebook oldalon megjelenő friss információkról is gondoskodik. Csak olyan poszt kerül ki a Facebook oldalra, mely termék, vagy témakör megtalálható a kereskedő Power-Globex weboldalán. Ha az érdeklődők rákattintanak a posztra, akkor azonnal külön ablakban megnyílik a webáruház, rendelőprogram, és azt a terméket vagy témakört megjelenítő oldalt fogja mutatni, amiről a poszt szól. Igény esetén segítünk a céges Facebook oldal elkészítésében is.
 
 
Központi készítésű hírlevél küldés
 
A "Központi készítésű hírlevél küldés" szolgáltatás segítségével - a kereskedő nevében - akciókról, újdonságokról, hasznos ajánlatokról, stb. szóló hírlevelek kerülnek kiküldésre automatikusan, a kereskedő által hírlevél küldésére engedélyezett összes e-mail címre. A „Központi készítésű hírlevél küldő” rendszer magánszemélyeknek történő hírlevél küldésre nem használható. Csak olyan "hírlevél blokk" jelenik meg a hírlevélben, mely termék, vagy témakör megtalálható a kereskedő Power-Globex weboldalán. Ha az érdeklődők rákattintanak egy hírlevél blokkra, akkor azonnal külön ablakban megnyílik a webáruház, rendelőprogram, és azt a terméket vagy témakört megjelenítő oldalt fogja mutatni, amiről a blokk szól. A szolgáltatás csak akkor működik, ha megfelelő számú közzétett központi frissítésű adatbázis, főkategória található a weboldalon.
 
 
Egyedi hírlevél szerkesztő és küldő program
 
Egy grafikus hírlevél szerkesztő felületet segítségével a kereskedő maga készíthet és küldhet egyedi hírlevelet könnyen és gyorsan.  Az egyes blokkok elláthatók hivatkozásokkal, így ha az érdeklődők rákattintanak egy hírlevél blokkra, akkor azonnal külön ablakban megnyílik a webáruház, rendelőprogram, és azt a terméket vagy témakört megjelenítő oldalt fogja mutatni, amire a blokk hivatkozva van. A hírlevél összeállítására csak a szolgáltató által biztosított sablonok és funkciók állnak rendelkezésre. A hírlevél szerkesztő és küldő programmal cégeknek, vállalkozásoknak, közületeknek, intézményeknek alapítványoknak, stb. lehet hírlevelet küldeni, magánszemélyeknek történő hírlevél küldésre nem használható. Küldés előtt lehetőség van tevékenységi kör alapján szűrni az ügyfeleket, hogy kik kapják meg a hírlevelet, ezért fontos, hogy az "Ügyféltörzsben" (illetve a címtárban) az egyes ügyfelek esetében legyenek kiválasztva a jellemző tevékenységek.
 
 
A "Facebook posztolás" szolgáltatás és a "Központi készítésű hírlevél küldés" szolgáltatás, illetve az "Egyedi hírlevél készítő" program egy segítő (support) szolgáltatás keretein belül érhetők el a kereskedők számára. Minden segítő szolgáltatás által nyújtott funkció, program, vagy kiegészítő szolgáltatás speciális szabályok alá tartozik.
 
 
Ha szeretne többet megtudni ezekről a funkciókról, kérje az ingyenes és kötelezettségmentes távbemutató szolgáltatásunkat a +36 20 5844 693 telefonszámon, vagy az info@powerexpert.hu e-mail címen.
 
 
További funkciók, szolgáltatások, információk:
 
 
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Barion fizetési rendszer
SimplePay online fizetés
Használt gépek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 379.85 Ft
Cetelem Online Áruhitel
hazcenter.hu
Metabo termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
FESTOOL Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
FEIN Gépregisztráció
Stihl termékek
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem