Barion Pixel
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
iparosaruhaz.hu
Termék kategóriák
Speciális funkciók, professzionális megoldások
 
Nagyon sok olyan funkciója, szolgáltatása van a Power-Globex kereskedelmi programnak, melyek összessége megkülönbözteti minden más hasonló programtól.
 
Ezeket a technikai megoldások rendkívül fontosak a hatékony működéshez, ha az alábbi műszaki kereskedelmi tevékenységek valamelyikével foglalkozik: szerszámbolt;  vas-műszaki kereskedés;  kisgép szaküzlet és szerviz;  barkács - kertészeti szaküzlet;  gépkölcsönző - gépkereskedés;  villamossági szaküzlet;  építőanyag és építőipari szakáruház;  épületgépész szaküzlet;  hegesztéstechnikai bolt;  festék - barkács kereskedés;  gazdabolt, de bármilyen egyéb műszaki kereskedelmi tevékenység esetén a Power-Globex program lehet a legjobb választás.
 
 
Néhány érdekes és speciális funkciót, szolgáltatást gyűjtöttünk itt össze:
 
Gyűjtőtermékek és termékváltozatok megjelenítése. Több termékjellemző kombinálható, pl. szín, méret, átmérő, súly, stb., attól függően, hogy mi az optimális megjelenítési módja az adott terméknek. Az egyes termékváltozatoknál eltérő ár, cikkszám, és vonalkód használható.
 
Egy termékhez termékopciók is beállíthatók. Az egyes termékopciók külön-külön beárazhatók. Rendeléskor egy terméknél több opció, opciós kiegészítő is kiválasztható.
 
Kapcsolódó termékek és szolgáltatások. Egy termékhez beállíthatók olyan egyéb cikkek, melyek szorosan kapcsolódnak az adott termékhez, pl. tartozékok, kiegészítők. Nem csak kapcsolódó termék állítható be, hanem egy teljes kategória is megjeleníthető. Ezek a kapcsolódó termékek és kategóriák a weblapon a termék leírása alatt fognak megjelenni strukturált formában.
 
Facebook posztolás szolgáltatás. Erről a szolgáltatásról itt olvashat bővebben.
 
Vetített ár paraméterezhető formában. Fontos, hogy nem csak a vetítés osztószáma adható meg, hanem a kiszerelés mértékegysége is pontosan beállítható: kilogramm, liter, méter, stb.
 
A főkategória feed import segítségével megjelenő termékek is használhatók bizonylatkészítésre és akár raktárkészlet kezelésre is. Tehát ha egy külső cég biztosítja egy főkategória teljes taralmát xml vagy xls feed-ek segítségével, akkor ezek a termékek is azonnal használhatók a bizonylatkészítőben szállítólevél íráshoz, díjbekérő készítéshez, számlázáshoz, árajánlat íráshoz, stb. Ha van raktárkészlet kezelés, akkor a készletek az ilyen termékekhez is rögzíthetők.
 
A bejövő megrendelések állapotváltozásai nagyon precízen naplózhatók. Az állapotváltozásról az ügyfelet is könnyedén lehet értesíteni e-mailben, úgy, hogy kiegészítő megjegyzés is írható a vevő részére.
A megrendelés tételei könnyedén számlára, szállítólevélre, díjbekérőre másolhatók, ezzel rendkívül sok idő megtakarítható.
 
Sok "központi termékfrissítésű" adatbázis áll a kereskedő rendelkezésére. A központi termékfrissítésű adatbázisok esetében a kereskedőnek nem kell foglalkoznia a termékek műszaki karbantartásával. Többféle központ termékfrissítésű adatbázis típust is kezelni tud a rendszer. Erről bővebben itt tájékozódhat.
 
Az ügyféladatok betöltésben a Cégjelző rendszere nyújt segítséget. A név és cím mellett betöltődik az adószám is. Nagyon sok egyéb adatot lehet még rögzíteni egy céggel kapcsolatban az ügyféltörzsben. Érdemes a cég jellemző tevékenységét is beállítani, mert ez nagyon hasznos lehet az egyedileg készített hírlevelek kiküldésekor.
 
Központi készítésű hírlevél szolgáltatás segít az e-mailcímekre történő marketing kommunikációban. Egy műszaki kereskedő a tevékenysége során nagyon sok e-mailcímet tud összegyűjteni az üzleti partnereitől. Ha ezek az e-mailcímek rögzítve vannak a címtárban, akkor egy rendkívül hatékony marketing eszköz tud működésbe lépni, az e-mailcímekre küldött hírlevél, melyről ide kattintva további információkhoz juthat.
 
A weboldal működhet rendelőprogram üzemmódban, ha nem akar fogyasztóvédelmi kérdésekkel foglalkozni, de hagyományos webáruházként vagy lokális webáruházként is beállítható.
 
 
Ha szeretne többet megtudni ezekről a funkciókról, kérje az ingyenes és kötelezettségmentes távbemutató szolgáltatásunkat a +36 20 5844 693 telefonszámon, vagy az info@powerexpert.hu e-mail címen.
 
 
További funkciók, szolgáltatások, információk:
 
 
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Barion fizetési rendszer
SimplePay online fizetés
Használt gépek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 381.9 Ft
Cetelem Online Áruhitel
hazcenter.hu
Metabo termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
FESTOOL Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
FEIN Gépregisztráció
Stihl termékek
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem